Behandlings meny

Terapeutisk Behandling
En behandling för dig med Rygg eller Nack problem. Behandlingen tar ca 1,5 h.
Avslutats med en lugn och avslappnande massage.

Behandlingsmassage 30 min
Fokus rygg/nacke

Behandlingsmassage 60 min
Fokus helkropp

Klassisk Massage 20, 40 eller 50 min
En delkropps behandling för rygg och nacke.
Om kund önskar annat hittar vi något bra tillsammans.

Deluxe Massage 70 min
En helkropps massage från topp till tå. I denna behandling får hela kroppen en genomgående massage samt händer och fötter.

Anti stress behandling 40 min
En behandling som fokuserar på att hitta balans i kroppen. Som fokuserar på skalp, nacke och axlar. Med hjälpa av stora härliga och lugna rörelser.

Bindvävsmassage 25 min
En behandlingsmetod som avser att lösa upp förtätad bindväv och därmed blandannat öka blodgenomströmningen i kroppen. Avslutar med en lätt ryggmassage.

Gravidmassage 60 min
Från V.12 och fram till graviditetens sista dag. Kan du komma till mig och få en helt underbar och avkopplande gravidmassage. Behandlingen anpassas efter just dig och ditt behov och önska.

Deluxe gravidmassage 80 min
Från V.12 och fram till graviditetens sista dag. Kan du komma och få en helt underbar och avkopplande gravidmassage. Vi avslutar med en lätt ansiktsbehandling som ger en ny lyster för huden.

Lätt ansiktes behandling 40 min
En fantastisk behandling som ger huden en ny lyster. Genom, rengöring, toning, peeling, ansiktsmask och en härlig återfuktande moisturiser. Sen avslutar vi med en härlig ansiktmassage och en skalpmassage.

Inpackning 60 min
En djup fuktgivande body butter som avlägsnar torr och narrig hud. Binder fukten i huden och förebygger tidigt åldrande. Stärker och läker. Under tiden inpackningen verkar så får en skön lätt ansiktsbehandling.

Aromaterapi Rain Drop 60 min
Regndroppsteknik är en välgörande och avslappnade behandling med rena eteriska oljor. Behandlingen är kraftfull men samtidigt skonsam. Dofterna av oljorna påverkar även sinnet och känslorna.